TESTPAGINA Strandpaviljoen De Zeemeeuw
3038
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3038,bridge-core-2.9.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.4,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Welkom bij ons restaurant aan het water in Muiderberg.
Strandpaviljoen “De Zeemeeuw” ligt direct op het strand van Muiderberg met een schitterende terras aan het water.

Onze strandtent is één van de oudste strandpaviljoens van Nederland.

Wij zijn iedere dag geopend vanaf 10.00 uur en rolstoel toegankelijk.

Restaurant Zeemeeuw Muiderberg voor Koffie - Lunch - Diner - Cocktails en BBQr

Het restaurant

De Zeemeeuw in Muiderberg is één van de oudste strandpaviljoens van Nederland. Het restaurant, met een prachtig vergezicht over het IJsselmeer, heeft binnen 60 zitplaatsen en buiten aanzienlijk meer.

Terras aan het water Muiderberg - Strandpaviljoen Zeemeeuw

De Nederlandse mediterrane kaart

Een Nederlands mediterrane kaart met veel salades en heerlijke wijnen maken de lunch en het diner op het strand tot een feest.

Nieuws

 • Ben jij opzoek naar een te gekke zomerbaan? Dan zoeken wij jou! De Zeemeeuw is opzoek naar jong, gedreven bedienend personeel om er een top seizoen van te maken. geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar

 • Heb jij liefde voor het horeca vak en een passie voor koken? Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden? Dan zijn wij opzoek naar jou! GIJS eten en drinken Huizen en De Zeemeeuw Muiderberg zoe

 • Vier kerst en Oud & Nieuw met De Zeemeeuw! Binnen een handomdraai een kerst diner op tafel zetten? dat kan met de Zeemeeuw kerstdiner box! Te bestellen voor eerste en tweede kerstdag! En dat is ni

 • We hebben weer nieuwe gerechten op de kaart. Kijk hier voor de nieuwe menukaarten en reserveer snel!

Menukaart

Heerlijk lunchen, dineren of borrelen aan het Gooimeer

Heerlijk lunchen of dineren bij restaurant De Zeemeeuw in Muiderberg. In de buurt van Amsterdam. In het hartje van de randstad, aan het Gooimeer.

Iedere dag zijn we geopend vanaf 10.00 uur voor koffie. Vanaf 12.00 uur kunt u terecht voor de lunch en vanaf 17.30 uur voor diner.

U bent bij ons welkom voor een heerlijke lunch, diner of borrel op ons terras in een mediterrane loungesfeer, op het strand aan de Zuiderzee. Bij minder weer kunt u uiteraard binnen genieten.

Restaurant Zeemeeuw Muiderberg Koffie Strand

Van 12:00 – 16:00 uur serveren wij u een heerlijke lunch met prachtig uitzicht over het Gooimeer. Bij mooi weer kunt u al snel buiten genieten en anders reserveren wij graag een tafel binnen voor u.

Restaurant Zeemeeuw Muiderberg voor Koffie - Lunch - Diner - Cocktails en BBQr

Vanaf 17:30 is onze keuken voor u aan het werk om de lekkerste gerechten te bereiden. Regelmatig vernieuwen we de kaart en vaak hebben we iets lekkers buiten de kaart om. Zomers heerlijk op het terras. Of uiteraard in ons sfeervolle restaurant.

Restaurant Strandtent Muiderberg - Terras Zeemeeuw

Lekker genieten van het zomerse weer. Neem er iets lekkers bij van onze borrelkaart. Verkrijgbaar vanaf 12:00 uur tot…..laat!
Onze keuken maakt lekkere verse streekproducten voor u klaar.

Restaurant Zeemeeuw Muiderberg Cocktails

Wij hebben een uitgebreide  wijn en drankenkaart en daardoor 11 open wijnen die per glas/karaf uitgeschonken kunnen worden! Heerlijke wijnen met een verhaal, dat  zijn de wijnen die u bij De Zeemeeuw zult aantreffen. Bij ieder gerecht hebben wij voor u een passende wijn.

Onze mogelijkheden

Uiteraard staan wij u met plezier te woord om een van onderstaande opties met u te bespreken.
Heeft u zelf een ander idee, geeft u dit dan svp aan. Wij denken met u mee en offreren graag aan de hand van uw wensen.

Reserveren

Wij zijn iedere dag geopend vanaf 10.00 uur tot de laatste gast weg gaat

Reserveren is mogelijk voor lunch en diner binnen.

Bij echt terrasweer worden er geen reserveringen voor binnen aangenomen en is het reserveringssysteem dan ook tijdelijk gesloten op zonnige dagen.

LET OP:

 • Wij vragen u op de gereserveerde tijd aanwezig te zijn.
 • Op het moment dat u aankomt verklaart u dat u en uw gasten geen Covid-19/ziekteverschijnselen hebben.
 • Wij vragen u te wachten tot u naar uw tafel begeleid wordt.
 • Wij vragen onze gasten zich aan de begin- en eindtijden te houden zoals vermeld in de reservering.
 • Wij zijn ten aller tijden bevoegd de reservering te wijzigen of te annuleren afhankelijk van de richtlijnen van het RIVM.
 
Restaurant Zeemeeuw Muiderberg Terras Water Strand

U kunt tot 2 uur van tevoren via deze pagina reserveren. Als u op kortere termijn wilt reserveren, kunt u ons telefonisch bereiken.

Bellen om te reserveren: 0294-261234

Contact

Heeft u vragen of een opmerking, laat het ons weten. Wij horen u graag.

  Foto’s