Feestlocatie Muiderberg – Strandpaviljoen De Zeemeeuw
2499
page-template-default,page,page-id-2499,bridge-core-2.7.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Feestlocatie Muiderberg – Strandpaviljoen De Zeemeeuw

Iets te vieren en op zoek naar een feestlocatie aan het strand van Muiderberg? Bekijk de mogelijkheden van feestlocatie Strandpaviljoen De Zeemeeuw.

 

Onze feestlocatie in Muiderberg- De Zeemeeuw biedt tal van mogelijkheden.

 

Afhankelijk van het seizoen is De Zeemeeuw deels of in zijn geheel af te huren voor feesten en partijen.

 

De Zeemeeuw kan worden verdeeld in meerdere gedeelten waardoor u een besloten feest kan geven. Dit is al mogelijk vanaf 50 personen. Onze maximumcapaciteit voor een feest is ca. 500 personen.

 

Voor de kleinere groepen is het L-terras beschikbaar. Tot ca. 100 personen kunt u genieten van dit overdekte terras. Bij mooi weer kunnen wij het dak voor u opendoen.

 

Wilt u tijdens uw feest live-muziek? Houdt u er dan rekening mee dat ivm eventuele geluidsoverlast onze bedrijfsleider het volume bepaalt.

 

Uiteraard kunt u zelf voor muziek zorgen, maar ook wij kunnen voor u een vooraf afgesproken afspeellijst voor u aanzetten.

 

Graag maken wij een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken.

Restaurant Zeemeeuw Muiderberg Cocktails