Bedrijfsuitje in Muiderberg bij Strandpaviljoen de Zeemeeuw
2524
page-template-default,page,page-id-2524,bridge-core-2.7.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Bedrijfsuitje in Muiderberg bij Strandpaviljoen de Zeemeeuw

Voor het ultieme bedrijfsuitje in Muiderberg aan het water biedt strandpaviljoen de Zeemeeuw verschillende mogelijkheden zoals een borrel, bbq, walking dinner.

 

Wilt u met uw personeel een dag weg?

 

De Zeemeeuw biedt de mogelijkheid om een bedrijfsuitje in Muiderberg gezellig af te sluiten met een borrel, een walking dinner, een sitting diner of een barbecue. Geniet van de ondergaande zon op het IJmeer.

 

Daarnaast kunnen wij ook een aantal activiteiten voor u organiseren en hebben goede contacten met de voor de deur liggende haven! Kortom, het is mogelijk een dag- en avondvullend programma voor u te realiseren.

 

De Zeemeeuw biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om een workshop Cocktails maken te organiseren of een echte pub-quiz te organiseren. Ook zijn diverse activiteiten op het strand denkbaar. Of kunt u wellicht op het water genieten in samenwerking met de haven.

 

Graag denken wij met u mee om uw personeel een onvergetelijke dag te bezorgen.

Neemt u gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Salade met kreeft Restaurant Muiderberg - Strandpaviljoen De Zeemeeuw