Menukaart - Zeemeeuw
18
page-template-default,page,page-id-18,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Heerlijk lunchen, dineren of borrelen aan het Gooimeer

Heerlijk lunchen of dineren bij restaurant De Zeemeeuw in Muiderberg. In de buurt van Amsterdam. In het hartje van de randstad, aan het Gooimeer.

Iedere dag zijn we geopend vanaf 10.00 uur voor koffie. Vanaf 12.00 uur kunt u terecht voor de lunch en vanaf 17.30 uur voor diner.

U bent bij ons welkom voor een heerlijke lunch, diner of borrel op ons terras in een mediterrane loungesfeer, op het strand aan de Zuiderzee. Bij minder weer kunt u uiteraard binnen genieten.

Van 12:00 – 16:00 uur serveren wij u een heerlijke lunch met prachtig uitzicht over het Gooimeer. Bij mooi weer kunt u al snel buiten genieten en anders reserveren wij graag een tafel binnen voor u.

Vanaf 17:30 is onze keuken voor u aan het werk om de lekkerste gerechten te bereiden. Regelmatig vernieuwen we de kaart en vaak hebben we iets lekkers buiten de kaart om. Zomers heerlijk op het terras. Of uiteraard in ons sfeervolle restaurant.

Lekker genieten van het zomerse weer. Neem er iets lekkers bij van onze borrelkaart. Verkrijgbaar vanaf 12:00 uur tot…..laat!
Niet alleen de frituur staat aan, maar ook lekkere verse streekproducten worden door onze keuken voor u klaargemaakt.

Wij hebben een uitgebreide  wijn en drankenkaart en daardoor 11 open wijnen die per glas/karaf uitgeschonken kunnen worden! Heerlijke wijnen met een verhaal, dat  zijn de wijnen die u bij De Zeemeeuw zult aantreffen. Bij ieder gerecht hebben wij voor u een passende wijn.