End of Holiday - Zeemeeuw
2585
page-template-default,page,page-id-2585,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

End of Holiday festival 23, 24 en 25 augustus.

We vieren 25 jaar de Zeemeeuw door een End of Holiday festival neer te zetten waar je U tegen zegt.

Het programma krijgt steeds meer vorm.

Op vrijdag 23-8  zullen we aftrappen met DJ Robby M en zal daarna een heerlijke band zorgen voor een feestelijke aankleding. Op deze avond verwelkomen wij naast onze gasten ook onze oud medewerkers om de 25 jaar met hen te vieren.

Op zaterdag 24-8 beginnen we om 15.00 uur met een feestelijk en zomers programma. Het thema is Caribbean Party en daar is zowel het strand als de muziek op afgestemd! Met een podium in het water en een dansvloer op het strand betekent dit voetjes van de vloer en genieten van een hopelijk zwoele zomeravond.
Ook voor de kinderen zijn er activiteiten op het strand.

Op zondag gaan we vanaf 25-8 op en rond het water vanaf 14:00 uur leuke activiteiten doen en zal onze lounge DJ de middag muzikaal kleur geven. Daarnaast hebben we nog een leuke band op het podium en zullen we de dag (en de vakantie) eindigen met een gezellige familiebarbecue.

Voor nu een heerlijke zomer allemaal, geniet van zon, zee en strand waar ook ter wereld.
We zien jullie allemaal graag in het weekend van 23-25 augustus.