Menukaart - Zeemeeuw
18
page-template-default,page,page-id-18,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Heerlijk dineren of lunchen aan het Gooimeer

Heerlijk dineren of lunchen in restaurant De Zeemeeuw in Muiderberg. In de buurt van Amsterdam. In het hartje van de randstad, aan het Gooimeer.

Iedere dag zijn we geopend vanaf 10.00 uur voor koffie. Vanaf 12.00 uur kunt u terecht voor de lunch en vanaf 17.30 uur voor diner.

U bent bij ons welkom voor een heerlijke lunch binnen, of buiten op het geheel vernieuwde terras in een mediterrane loungesfeer, op het strand aan de Zuiderzee.

Diner

Vers, eerlijk, eenvoudig, een hoog smaakgehalte en de juiste prijs/kwaliteitsverhouding zijn voor sommigen clichés maar voor onze keukenbrigade een leidraad. Wij koken mee met de seizoenen en proberen daarin zoveel mogelijk te variëren.

Nieuw zijn onze toetjes met verse vruchten, dessert wijnen en andere digestieve.

Wijn

Wij hebben een nieuwe wijnkaart en daardoor 11 open wijnen die per glas/karaf uitgeschonken kunnen worden! Heerlijke wijnen met een verhaal, dat  zijn de wijnen die u bij De Zeemeeuw zult aantreffen. Bij ieder gerecht hebben wij voor u een passende wijn.

Tijdens het borreluur is er een borrelkaart met heerlijke bittergarnituren.

Proeven en genieten met een fantastisch uitzicht